The 8th Gen Riviera Resource
 
HomeDashboardSearchRiviera Questions & AnswersWrite-Ups IndexRegisterRelated LinksLog in

Share
 

 stereo system PROBLEMS!!

Go down 
AuthorMessage
superivi
Rookie


Name : Zack
Location : Indiana
Joined : 2007-06-30
Post Count : 17
Merit : 0

stereo system PROBLEMS!! Empty
PostSubject: stereo system PROBLEMS!!   stereo system PROBLEMS!! EmptyMon Dec 31, 2007 11:26 am

i just installed an all sony system in my riv..
but the remote wire on the radio doesnt seem to work with the remote wire on the amp!!

any ideas on where i can run the amp remote wire to that will turn off and on with the key!!!

Got a great deal and sounds awsome... but its killing me to keep the back seat out ... and i dont want to run a toggle switch!!
email or pm with ideas!!!///
psykotik_73@hotmail.com
Back to top Go down
superivi
Rookie


Name : Zack
Location : Indiana
Joined : 2007-06-30
Post Count : 17
Merit : 0

stereo system PROBLEMS!! Empty
PostSubject: Re: stereo system PROBLEMS!!   stereo system PROBLEMS!! EmptyMon Dec 31, 2007 11:43 am

come on anyone !!!!!
Back to top Go down
AA
Administrator
AA

Name : Aaron
Age : 42
Location : C-bus, Ohio
Joined : 2007-01-13
Post Count : 18366
Merit : 241

stereo system PROBLEMS!! Empty
PostSubject: Re: stereo system PROBLEMS!!   stereo system PROBLEMS!! EmptyMon Dec 31, 2007 12:00 pm

Hello Zack. I'll assume you're using the stock head. Look in the passenger side of the trunk, behind the carpet. The power antenna is in there, and has a few wires leading to it. One is orange, one is green, and maybe a couple others. Take the green one and send it to the remote + terminal of your amp. The amp will turn on whenever you turn on the radio.

If you are using an aftermarket head, it should have a blue wire marked "REM" or "REMOTE". Feed this to the remote + terminal of the amp. If it doesn't work, your head has a blown fuse on the REM lead, or it's not working correctly. Good luck.

_________________
'98 SC Riviera • 281k miles • 298 HP/370 TQ • 0-60: 5.79s • ET: 13.97 @ 99.28 • 4087 lb • 20.1 avg MPG • Nelson Ledges Lap: 1:30
3.4" pulley • AL104 plugs • 180º t-stat • FWI w/K&N • 1.9:1 rockers • OR pushrods • LS6 valve springs • SLP headers • ZZP fuel rails
KYB GR2 struts • MaxAir shocks • Addco sway bars • UMI bushings • GM STB • Enkei 18" EV5s w/ Dunlop DZ101s • F-body calipers
EBC bluestuff/Hawk HP plus • SS lines • Brembo slotted discs • DHP tuned • Aeroforce • Hidden Hitch

^^^ SOLD ^^^ frown

'05 GTO • 85k miles • 0-60: 4.8s • 16.9 avg MPG • Nelson Ledges Lap: 1:26
Because fun


'70 Olds Ninety-Eight Holiday Coupe • 116k miles • 455 Rocket V8
Because cool


'95 Celica • 152k miles • 0-60: yes
Because free
Back to top Go down
http://www.cardomain.com/ride/657082/4
Sponsored content




stereo system PROBLEMS!! Empty
PostSubject: Re: stereo system PROBLEMS!!   stereo system PROBLEMS!! Empty

Back to top Go down
 
stereo system PROBLEMS!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rhino Radio?
» GP3000 & Extreme - Updating the Battery System
» Cheap SXS stereo set-ups. Lets see em
» Woody Battery/Amplified Speaker System
» MTD Double Pulley System

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Riviera Performance ::   General Tech :: Audio & Electronics-
Jump to: