Riv Performance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The 8th Gen Riviera Resource
 
HomeDashboardLatest imagesSearchRiviera Questions & AnswersWrite-Ups IndexRegisterRelated LinksLog in

 

 help with cluster

Go down 
2 posters
AuthorMessage
pearlwhite91
Amateur



Name : Kris Carpenter
Age : 44
Location : Sherwood Park Alberta
Joined : 2009-05-25
Post Count : 28
Merit : 2

help with cluster Empty
PostSubject: help with cluster   help with cluster EmptyThu Jun 11, 2009 1:18 am

dunno HELP!
I have changed every module in the car (I think). I even got a replacement cluster off ebay that was working 100%. I plugged it in and it still displays 00 ERROR! Help !
I"M at wits end!!! I've checked all the wires and they appear to be ok..where next?
Back to top Go down
deekster_caddy
Master



Name : Derek
Age : 52
Location : Reading, MA
Joined : 2007-01-31
Post Count : 7717
Merit : 109

help with cluster Empty
PostSubject: Re: help with cluster   help with cluster EmptyThu Jun 11, 2009 6:34 am

Have you replaced the ECM/PCM?
Back to top Go down
pearlwhite91
Amateur



Name : Kris Carpenter
Age : 44
Location : Sherwood Park Alberta
Joined : 2009-05-25
Post Count : 28
Merit : 2

help with cluster Empty
PostSubject: Re: help with cluster   help with cluster EmptyFri Jun 12, 2009 12:32 am

yes, i replaced both boxesbehind the glovebox..it changed how the engine ran...am i missing anything else that you would know of?
Back to top Go down
deekster_caddy
Master



Name : Derek
Age : 52
Location : Reading, MA
Joined : 2007-01-31
Post Count : 7717
Merit : 109

help with cluster Empty
PostSubject: Re: help with cluster   help with cluster EmptyFri Jun 12, 2009 8:42 am

Sorry, we had the digital dash repaired on our '86, but it was about 15 years ago, and I can't recall what drove it. Try to track down a factory service manual.
Back to top Go down
Sponsored content





help with cluster Empty
PostSubject: Re: help with cluster   help with cluster Empty

Back to top Go down
 
help with cluster
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gauge cluster
» non functioning instrument cluster
» 98 Instrument Cluster Repair
» Cluster fuse keeps blowing
» Insturment Cluster outage?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Riv Performance ::   General Tech :: Interior-
Jump to: